Yhdistyksen esittely

Filmiverkko ry on vuonna 1998 perustettu aatteellinen yhdistys, jonka tarkoitus on harjoittaa voittoa tavoittelematonta julkaisutoimintaa internetissä.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys ylläpitää ja julkaisee internetissä kahta verkkolehteä: Film-O-Holic.com ja WiderScreen.fi.

Filmiverkko ry tekee yhteistyötä yliopistojen ja oppilaitosten kanssa tarjoamalla elokuvan ja av-kulttuurin opiskelijoille sekä nuorille tutkijoille julkaisumahdollisuutta verkkolehdissään [lisää].

Film-O-Holic.com on viikoittain julkaistava elokuvakulttuurin ajankohtaisjulkaisu, joka sisältää pääasiassa arvosteluja, haastatteluja ja artikkeleita. WiderScreen.fi on elokuva- ja av-kulttuuriin keskittyvä akateeminen artikkeli- ja esseekokoelma, jota julkaistaan 3–4 teemanumeroa vuodessa.

Yhdistys harjoittaa myös muuta julkaisutoimintaa, josta esimerkkinä vuonna 2003 yhteistyössä Kirja-Auroran kanssa toimitettu teos suomalaisesta nykyelokuvasta nimeltään Taju kankaalle – uutta suomalaista elokuvaa paikantamassa.

Tue Filmiverkko ry:n toimintaa

Verkkojulkaisujen ilmoitustilaa on hyödynnettävissä edullisesti, sillä ilmoitustilan myynnillä yhdistys ei tavoittele taloudellista voittoa, vaan ilmoitustuotoilla katetaan julkaisutoimintaan liittyviä kuluja. Ilmoitustilojen hinnat on ilmoitettu mediakortissa.

Lisäksi yritykset ja yhteisöt voivat tukea Filmiverkko ry:n toimintaa liittymällä yhdistyksen kannatusjäseneksi. Vuotuinen kannatusjäsenmaksu on yrityksiltä ja yhteisöiltä 100 €. Kannatusjäseninä toimivat yritykset ja yhteisöt saavat halutessaan oman bannerin Film-O-Holic.com -sivuston alavalikkoon. Kannatusjäsentiedustelut voi lähettää yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen filmiverkko(at)film-o-holic.com.