Film-O-Holic on uudistunut

Film-O-Holic.com on siirretty kokonaisuudessaan tietokantaan, joka sisältää kaikki vuoden 1998 jälkeen julkaistut yli 3150 elokuva-arvostelua. Myös kaikki festivaaliartikkelit ja haastattelut ovat mukana tietokannassa. Kyseessä on suomalaisittain varsin huomattava elokuva-aiheinen tietokanta.

Tietokanta mahdollistaa paremmat hakupalvelut, mikä palvelee lukijoiden esittämiä toiveita. Samalla sivuston ulkoasua ja käyttöliittymää on uudistettu. Lukijoilla on nyt mahdollisuus kommentoida arvosteluja ja muita artikkeleita. Tulossa on mm. mahdollisuus antaa elokuville omat tähdet. Uusiin arvosteluihin lisätään elokuvan traileri.

Pääosassa sivustolla ovat kuitenkin edelleen laadukkaat arvostelut elokuvateatterien ensi-iltatarjonnasta sekä uusista dvd-julkaisusta.

Sivustolle lisätään lähiaikoina puuttuvat artikkelit sekä mp3-haastattelut. Vanhaan sivustoon pääsee sillä välin edelleen osoitteesta www.film-o-holic.com/index.htm.

Film-O-Holic.com on Filmiverkko ry:n ylläpitämä elokuva-aiheinen verkkolehti, jota on julkaistu vuodesta 1998. Maaliskuussa 2008 Film-O-Holic.com täytti virallisesti 10 vuotta, mikä tekee lehdestä yhden Suomen vanhimman yhtäjaksoisesti vain verkossa julkaistun lehden. Sivuston 10-vuotisuudistuksesta otetaan mielellään vastaa palautetta, sillä tarkoitus on hioa uutta järjestelmää mahdollisimman hyvin lukijoita palvelevaksi.

Uudistusta voi kommentoida julkisesti sivun alalaidassa olevan lomakkeen avulla, tai pelkästään toimitukselle alla olevan palautelomakkeen kautta. Risut ja ruusut sekä kaikki kehitysideat otetaan mielenkiinnolla vastaan!