Kauhua, roskaa, kulttielokuvaa

Cinemadromen kahden illan mittainen festivaali valtaa Arthouse Cinema Niagaran valkokankaan seitsemännentoista kerran 9.–10. marraskuuta. Ohjelmistossa on noudatettu tuttua ohjenuoraa, sillä tarjolla on kauhua, roskaa ja kulttielokuvaa. Esillä on myös kotimaista osaamista, jota tällä kertaa nähdään poikkeuksellisesti viisi lyhytelokuvaa sisältävän näytöksen verran.

Kauhun saralla nähdään avajaiselokuvana toiseen maailmansotaan sijoittuva uutuuselokuva Overlord ja heti sen perään klassisempana teoksena John Carpenterin hieno Pimeyden valtias. Festivaalin pirtaan kuuluvat toimintaelokuvat on sijoitettu molempien päivien viimeisiksi elokuviksi. Perjantaina perää pitää Bruce Leen The Way Of The Dragon ja lauantaina festivaalin päättää R.O.T.O.R. jota voi pitää huoletta myös roskaleffana.

Kulttielokuvat löytyvät lauantain alkuillan ohjelmistosta. The Room nähdään Cinemadromessa samalla ohjelmapaikalla nyt kolmatta kertaa. Koko ohjelmiston sydämenä lauantaiactionin slotissa sykkii yleisön pyynnöstä Arnold Schwarzeneggerin ikimuistoinen läpimurto Conan – Barbaari.

Lisätietoa festivaalista ja ohjelmistosta: cinemadrome.com